• Kolegji Biznesi

  Kolegji "Biznesi"
  Vend i dijes dhe suksesit...
 • Kolegji Biznesi


  Kolegji "Biznesi"
  Vend i dijes dhe suksesit...
 • Kolegji Biznesi


  Kolegji "Biznesi"
  Vend i dijes dhe suksesit...
 

KontaktiPRISHTINË

Republika e Kosovës
10 000 Prishtinë, Ulpianë
Rr. “Motrat Qiriazi”, nr. 29

tel: 
+381 (0)38 500 878
+377 (0)44 500 878
+386 (0)49 500 878

e-mail: 
info@kolegjibiznesi.com


View Larger Map